Web Tasarım Fiyatı

Web Tasarım, eticaret web sitesi tasarımı, mobil uyumlu web tasarım ve SEO çalışması yapan; web tasarım ajansı - web tasarım firması - istanbul

Teklif İste

Blog

Web Tasarım Fiyatı

Web tasarım fiyatı en çok merak edilen ve işin nasıl yapılacağı, neler yapılması gerektiği konuşulması gerekirken ilk olarak sorulan bir soru olduğu aşikar. Fakat web site yaptırmak istediğinizde fiyatlandırma konusunda çeşitlilik çok fazladır. 

Bu konuda ; 

  • Destek olmak için öğrenciye yaptırdık fakat dersleri çok yoğundu bitmedi,
  • Bulunsun diye öylesine yaptırdık verim alamadık,

gibi birçok söylemle karşılalabiliyoruz. Fakat yaptığnız iş ciddiyet isteyen ve kaliteli bir web sitesi tasarımı ile verim almak istiyorsanız kesinlikle profesyonel web tasarım ajansı ile çalışmalısınız. 

Web tasarım hizmeti fiyatlandırılırken bir çok kriter vardır; 

  • Özgün ve Kurumsal Web Tasarım, 
  • Modüller, ( ürün satış, ürün sergileme, hizmetler, mailing, seo, yönetim paneli, yetkilendirme, sınırsız kategori, içerik ekranları, vs..) 
  • Kodlama Teknolojisi,
  • Hosting ve Barındırma Hizmeti, 
  • Her sayfanın ayrı ayrı seo çalışması için google alt yapısı uygunluğu, 
  • XML ve/veya RSS Bağlantıları,
  • varsa Ödeme Sistemleri Entegrasyonları, 
  • Sektöre uygun ihtiyaçların sistematik olarak oluşturulması,
  • Eğitim ve Teknik Destek Ekibinin İlgisi,

gibi Web tasarım hizmeti kalitesi ile ilgili olan etkenler neticesinde fiyatlandırmaya bakmak gerekmektedir. 

Tabiki birde Web tasarım ajansı olarak çalışmayı düşündüğünün firmanın; lokasyona göre kira, Uzman personel sayısına göre aylık maaş ve SGK gibi giderler ile rutin ofis giderleri bulunmaktadır. 

Fiyatlandırmalar hangi Web tasarım firması olursa olsun bu şekilde hesaplanarak yapıldığı unutulmamalıdır. Eğer ki fiyatlar piyasa ortalamasından çok düşük ise istenmeyecek üzücü olaylar başa gelebilir diye sinyal vermektedir. Unutulmamalıdır ki profesyonel işler profesyonel ekiplerle yapılabilir. Ucuz web tasarım konusunda ise özgün olmayan tamamen ihtiyacı karşılamayan pişman olunan bir durum oluşabilir. Bu yüzden planlama doğru yapılırsa doğru tercihlerle yapılan sayfa deneme yanılma ile birden fazla kez yapılan sayfadan daha ucuza gelebilir. 

Bu konuda kopya web siteleri, tek bir template'in editlenerek çoğaltılması, kopya içerik, yetersiz alan yada sayfanız bunu desteklemiyor gibi söylemlerle karşılaşabilir hatta farklı kişilerle karşıkarşıya kalabilirsiniz. O yüzden her zaman önerimiz Özgün tasarım ve Özgün içerikle size özel kazanç sağlayabileceğiniz web tasarımlarıdır. Bunun içinde " Kaliteli Web Tasarım Firması & Kaliteli Web Tasarım Ajansı " ile çalışmanız gerekmektedir. 

Gördüğümüz kadarıyla web tasarım fiyatları konusu ve web tasarım ajansları - web tasarım firmaları konusu arasında farklılıklar olmaya devam ettikçe merak edilmeyede hiç kuşkusuz devam edecektir. 

 

 

Konum

İstiklal Mh. Mithatpaşa Cd. No:18 D:16
Ümraniye / İSTANBUL
 

Telefon & E-posta

0(216) 320 0 932
info@pbstasarim.com
 

Sosyal Paylaşım

Pbs Digital Agency

Copyright © 2016, PBS Digital Agency - Web Tasarım